Människorna bakom

Anna Idell

Katarina Petersson

Jag har sedan barnsben haft förmågan att se människorna i min omgivning för de personer de är och för de behov de har. Jag har aldrig brytt mig om
bakgrund, anledning eller omständigheter kring varför någon sökt min hjälp. Jag har alltid brunnit för den lilla människan som lever i den stora
världen.

En av mina grundvärderingar är därför:

Alla människor är lika mycket värda.

Jag vet vad utanförskap gör med oss människor.

Den förminskar, skrämmer och gör illa.

Jag vet även vad godhet gör med människor.

Den skänker glädje, vänlighet och värme. Värden vi människor mår bra av.

Förändringen till ett samhälle med större godhet kommer genom öppenhet och viljan till att göra det lilla extra, att bygga broar så människor kan
mötas, genom att öka kunskap och sprida budskap om att olikheter stärker
människan.

Att ge av oss själva där vi kan och förmår är en av livets största gåvor.

Jag har därför vigt stora delar av mitt liv till att arbeta för ett
inkluderande samhälle tillsammans med andra människor som känner precis som jag gör, de vill också vara med och skapa förutsättningar till en vackrare och bättre morgondag för oss alla.

Förändringen börjar med oss själva  - du är varmt välkommen att följa med
på vår gemensamma resa.

// Anna Idell. grundare till En dag för alla

 

 

Jenny Näsström

Det är en självklarhet för mig att jobba för alla människors lika värde och bidra till att varje enskild individ ska känna en tillhörighet. I mitt yrke som coach brinner jag för att öka människors självkänsla och hitta glädje. Det är viktiga byggstenar som bidrar till större ödmjukhet och förståelse för andra. Barn och ungdomar är vår framtid, så jag vill kunna ge dom verktyg för att möta utmaningarna på ett mjukare sätt. Jag tror på att hjälpa med det man kan och har förmåga till. Mitt måtto är att behandla andra som du vill bli behandlad själv. Enkelt, men otroligt viktigt!

För mig är varje möte med den enskilda individen exakt lika viktigt, att aldrig göra skillnad på någon, lägga några värderingar  eller dömande. Utan att möta varje medmänniska precis där dom är just nu.  

Malin Hedberg Malmström

Jag vill göra Barnens matkasse för att jag tycker att det är så viktigt att ge en jul till alla barn. Jag tycker att alla barn har rätt till en jul med allt det som hör till, klappar och att få äta riktigt gott. Det är viktigt för mig att vara med och ge till de barn som behöver extra stöttning, speciellt under julen.

Pernilla Lyrfalk

Svårt att sätta ord på varför jag vill engagera mig... Men ändå så är det enkelt. Det skänker en varm ödmjukhet att ge en hjälpande hand till familjer som har svårigheter. Det är en ära delta att ge dom möjlighet att få en fin och vilsam jul tillsammans.

Veronica Freij

För mig är det självklart att de som kan hjälpa, ska hjälpa de som behöver det. Alla kan hamna i svåra omständigheter, men om vi hjälps åt blir det mesta bättre.

CFA NYTTUngdomar mot droger