Barnens matkasse      

VEM FÅR SÖKA?

Alla barnfamiljer i Söderhamns kommun med barn i hushållet, ålder 0-18 år, med behov av extra stöd är berättigade.

HUR DU SÖKER

Fyll i ansökningsformulär på vår hemsida. Har du inte möjlighet att maila är du välkommen in på Centrum för alla med din ansökan.

FÅR ALLA EN MATKASSE?

Vi vill naturligtvis kunna ge alla som ansöker, men eftersom vi inte kan förutse hur stort behovet är eller hur omfattningen blir kommer vi att bevilja alla som söker efter bästa förmåga och beroende på hur mycket varor som kommer in.

KOMMER MINA UPPGIFTER ATT REGISTRERAS?

Nej. Vi använder enbart dina uppgifter i rent administrativt syfte under denna period, därefter raderar vi alla uppgifter.

MÅSTE JAG ANSÖKA SJÄLV?

Nej. Du kan låta någon annan ansöka i annat namn än ditt. Privatpersoner som vet att det finns familjer som har ett behov kan även ansöka å deras vägnar. Vi värnar om integritet.

HUR FÅR JAG BESKED?

Svaret får du via mejl eller telefonsamtal.

EN HÄLSNING FRÅN OSS

Julen handlar för många om en tid av generositet och värme för våra nära och kära. Barnens Matkasse handlar om att ge en stund av gemenskap kring julbordet. En stund av glädje och omtanke. Samhörighet. Vi tror på godheten hoas alla människor. Att ge till dem som verkligen behöver och att ta emot för att man verklige behöver den omsorg som Barnens Matkasse står för. Med dessa ord önskar vi alla en riktigt God Jul!

HUR KAN JAG STÖTTA?

Från och med måndagen den 10 december fram till och med torsdagen den 22 december kan du som privatperson vara med och stötta Barnens matkasse och ge varor till barn 0-18 år gamla. Barn som behöver din hjälp för att få julmat på bordet.

HUR GÅR DET TILL?

Utanför kassorna kommer det att finnas en kyldisk där du kan lägga ditt bidrag. Vid kyldisken finns en lista med information om vad man kan bidra med, det inkluderar det traditionella julbordet. Naturligtvis är alla varor välkomna! I butikerna kommer det även att skyltas vid olika varor.

VAR HANDLAR JAG TILL BARNENS MATKASSE?

Ica Supermarket Alen
Öppet alla dagar 08-22

Tempo Vågbro
Öppet mån-fre 09-19 lör-sön 10-19

Coop Forum E-Center
Öppet alla dagar 08-21

 

Ansökningsformulär till Barnens matkasse        

Namn
Adress
Telefon
E-post
Antal barn

Åder barn 1
Ålder barn 2
Ålder barn 3
Ålder barn 4
Meddelande

Ungdomar mot droger