Barnens matkasse 2023 

VEM FÅR SÖKA?

Alla barnfamiljer i Söderhamns kommun med barn i hushållet, ålder 0-18 år, med behov av extra stöd är berättigade.

HUR DU SÖKER

Fyll i ansökningsformuläret lite längre ner på sidan. Har du inte möjlighet att maila kan du ringa in eller sms:a en anmälan på telefonnummer 070 592 96 08.

FÅR ALLA EN MATKASSE?

Vi vill naturligtvis kunna ge alla som ansöker, men eftersom vi inte kan förutse hur stort behovet är eller hur omfattningen blir kommer vi att bevilja alla som söker efter bästa förmåga och beroende på hur mycket varor som kommer in.

KOMMER MINA UPPGIFTER ATT REGISTRERAS?

Nej. Vi använder enbart dina uppgifter i rent administrativt syfte under denna period, därefter raderar vi alla uppgifter.

MÅSTE JAG ANSÖKA SJÄLV?

Nej. Du kan låta någon annan ansöka i annat namn än ditt. Privatpersoner som vet att det finns familjer som har ett behov kan även ansöka å deras vägnar. Vi värnar om integritet.

HUR FÅR JAG BESKED?

Svaret får du via mejl eller telefonsamtal.

EN HÄLSNING FRÅN OSS

Julen handlar för många om en tid av generositet och värme för våra nära och kära. Barnens Matkasse handlar om att ge en stund av gemenskap kring julbordet. En stund av glädje och omtanke. Samhörighet. Vi tror på godheten hos alla människor. Att ge till dem som verkligen behöver och att ta emot för att man verkligen behöver den omsorg som Barnens Matkasse står för. Med dessa ord önskar vi alla en riktigt God Jul!

HUR KAN JAG STÖTTA?

Från och med onsdagen den 1 december fram till och med lördagen den 16 december kan du som privatperson vara med och stötta Barnens matkasse och ge varor till barn 0-18 år gamla. Barn som behöver din hjälp för att få julmat på bordet. Du kan även swisha ditt bidrag till 123-2855476 märk bidraget med Barnens matkasse. Vi har ett samarbete med Tempo Vågbro när det gäller swishen.

HUR GÅR DET TILL?

Utanför kassorna kommer det att finnas en kyldisk där du kan lägga ditt bidrag. Vid kyldisken finns en lista med information om vad man kan bidra med, det inkluderar det traditionella julbordet. Naturligtvis är alla varor välkomna! I butikerna kommer det även att skyltas vid olika varor.

VAR HANDLAR JAG TILL BARNENS MATKASSE?

ICA Supermarket Alen

Tempo Vågbro

ICA Nära Trönö

Ica Nära Nyplan


Ansökningsformulär till Barnens matkasse        

Namn
Adress
Telefon
E-post
Antal barn

Åder barn 1
Ålder barn 2
Ålder barn 3
Ålder barn 4
Meddelande

CFA NYTTUngdomar mot droger